понедельник, 13 февраля 2017 г.

У колі друзів

День народження - чудове свято! Ти стаєш на рік старшим і мудрішим! Поряд є друзі які скажуть багато добрих і теплих слів!

Катастрофа з "дотриманням" всіх норм закону.

Будівництво семи ГЕС на річці Дністер, приведе до екологічної катастрофи. Підтоплення, зміна природнього ланшафту, остаточне вимирання рідкісних видів річкової фауни - все це чекає на нас у близькому майбутньому. Як таке можлило зробити на території заповідника, та ще й з дотриманням усіх законодавчих норм? З цими питання нас ознайомив досвідчений біолог Вікерчак Олександр Костянтинович.                                                                                                      



Юні радіотехніки



Всебічно розвиватися  учням 4-Б класу, Давиденко Арсену, Вітюку Володимиру та Коцюбці Ярославу допомагають вчителі "Радіотехнічного гуртка" при Станції юних техніків.   
В житті потрвбно вміти творити та працювати.



              

Завжди готові допомогти.

Після обстрілів Авдіївки, мирне населення залишилося без даху над головою, теплої одежі та їжі. На заклик волонтерів, допомогти постраждалим,

відгукнулися діти та батьки з гімназії.

суббота, 11 февраля 2017 г.

Співпраця з волонтером із Корпусу Миру США

 Тодд Гейбл  запропонував на уроці трудового навчання провести майстер клас із випікання печення.

                                      Разом ми спекли смачне печення.

Краса дикої природи поруч нас!

Пятниця, мабуть,  самий тяжкий день. Відпрацювали тиждень, "пережили" безліч контрольних, стресів і всоьго іншого. І тут староста класу, Монич Тарас запропонував: "Давайте підемо погодуємо лебедів! Лебеді прилетіли!"
 Білі красені з довгими шиями, чорні лапки виблискували у яскравих променях сонця, радо ласували нашими гостинцями.
В такі хвилини забувається вся буденність. Ти залишаєшся на одинці з дикою природою. Краса настільки близько, що досить тільки простягнути руку.

Де і ділась втома! Тож дякуємо тобі, Тарасе!  

Власноруч завжди смачніше!

                      Цієї зими Марійка Кріль вперше спробувала спекти самостійно бісквіт. 
У неї  вдома є багато книг з кулінарії, а також як готувати десерти. Коли вона гортала ці книги, то побачила на одній з сторінок, гарне фото кексів і вирішила їх приготувати. Дівчина  приготувала тісто по рецепту, розклала в форми і поклала в духовку на 1 годину при темтературі 180°. Потім розтопила шоколад і покрила ним верхівки кексів.
                                      
На уроці трудового навчання ми разом з гімназистками обговорили Марійчин проект. Дівчата ділилися враженнями від смачних страв. Адже власноруч приготована страва набагато смачніша!!!
На своє День народження Марійка створила оригінальні страви, і водночас подорослішала. 
Тож ми всі разом бажаємо тобі, Марійко, УСПІХУ!!!

Талант росте і розвивається у праці

                Кожен з нас має свої хобі та вподобання.                 Комусь вдається краще малювати, комусь- писати вірші, а в когось та...